Δημιουργήστε τον «Χάρτη των Επικοινωνιακών Αναγκών» της παρουσίασης

Πριν αρχίσετε να σχεδιάζετε τις διαφάνειες της παρουσίασης σας, αφιερώστε ένα σημαντικό μέρος του χρόνου σας για την ανάλυση ορισμένων παραμέτρων που θα καθορίσουν την επιτυχή έκβαση αυτού του εγχειρήματος.

Οι παράμετροι αυτοί έχουν να κάνουν με το ακροατήριο, τον σχεδιασμό, την ομιλία, το στυλ και την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Αφού αναλύσετε τις παραπάνω παραμέτρους, θα καταλάβετε πιο είναι το «νοητικό ταξίδι» που επιθυμείτε να κάνει το ακροατήριο σας κατά τη διάρκεια της ομιλίας σας. Έτσι θα κατανοήσετε καλύτερα πως να τους οδηγήσετε στο επιθυμητό νοητικό σημείο.

Στο σεμινάριο σχεδιασμού παρουσιάσεων θα μάθετε πως να δημιουργείτε τον «Χάρτη των Επικοινωνιακών Αναγκών» της παρουσίασης ανάλογα με την περίσταση. Δημιουργήστε αποτελεσματικές παρουσιάσεις και δείτε τις ιδέες να απογειώνονται. Δηλώστε συμμετοχή εδώ (θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων).

Εάν θέλετε να μεταμορφώσετε τις παρουσιάσεις σας, εφαρμόστε την μεθοδολογία μας η οποία είναι αποτέλεσμα σχετικής έρευνας και εργασίας 15 ετών. Μάθετε περισσότερα εδώ.