Μια σωστά σχεδιασμένη παρουσίαση θα σας βοηθήσει να κλείσετε τις συμφωνίες που επιθυμείτε

Οι εντυπωσιακές μεταβολές που έχουν συμβεί στην τεχνολογία τα τελευταία έτη καθιστούν τη μετάδοση πληροφοριών ευκολότερη και γρηγορότερη από ποτέ. Πλέον, οι περισσότερες διαπροσωπικές συναντήσεις έχουν αντικατασταθεί από διάφορες πλατφόρμες επικοινωνίας.

Είναι αρκετά εύκολο να στείλετε μια παρουσίαση ή μια αναφορά σε ένα συνεργάτη σας, να τους αφήσετε λίγες ημέρες περιθώριο για μελέτη και στη συνέχεια να συνδεθείτε ηλεκτρονικά μαζί τους για να συζητήσετε.

Η δημιουργία σωστά δομημένων παρουσιάσεων με τη χρήση των κατάλληλων διαγραμμάτων και εικόνων θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με τους πελάτες σας και να τους κερδίσετε. Τόσο το περιεχόμενο όσο και η εμφάνιση της παρουσίασης καθορίζουν σημαντικά την επαγγελματική σας επιτυχία.

Όμως για τους περισσότερους ανθρώπους η δημιουργία παρουσιάσεων δεν αποτελεί μέρος της καθημερινής τους εργασίας. Άλλοι διοικούν προσωπικό, άλλοι διαχειρίζονται έργα ενώ κάποιοι άλλοι απλά εκτελούν εργασίες. Όταν εμφανιστεί η ανάγκη δημιουργίας μιας παρουσίασης, ελάχιστες φορές κάποιος καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με την επιστήμη του πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να αφομοιώσει πληροφορίες. Άλλωστε ποιος έχει χρόνο για αυτό;

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία μιας παρουσίασης. Αυτοί έχουν να κάνουν με την ιστορία, το μέσο μετάδοσης του μηνύματος, τον σχεδιασμό, τον ομιλητή και το ακροατήριο.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με τις παρουσιάσεις σας και έχετε απορίες, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@presentations.gr για να τις συζητήσουμε.


Academy Banner 2jpg

Για περισσότερο από 15 χρόνια στο presentations.gr ερευνούμε και εργαζόμαστε πάνω στις παρουσιάσεις με επιστημονικό τρόπο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο σχεδιασμού παρουσιάσεων και θα μάθετε να δημιουργείτε αποτελεσματικές παρουσιάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τη μεθοδολογία που εφαρμόζουμε για αποτελεσματικές παρουσιάσεις εδώ.