Οδηγός σεμιναρίου σχεδιασμού αποτελεσματικών παρουσιάσεων "EMPEIRIA" Academy

Καθημερινά γίνονται 30 εκατομμύρια παρουσιάσεις στο PowerPoint. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών δεν πετυχαίνει τον στόχο του. Αυτό οφείλεται κυρίως σε 2 λόγους. 

Πρώτον, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τις κατάλληλες ικανότητες για να σχεδιάσουν μια αποτελεσματική παρουσίαση. Δε γνωρίζουν πως να δομήσουν την παρουσίαση τους και συχνά πέφτουν στην παγίδα να συμπεριλάβουν πληροφορίες που είναι σημαντικές για αυτούς αλλά για το ακροατήριο τους όχι. 

Δεύτερον, το μεγαλύτερο ποσοστό των παρουσιάσεων σχεδιάζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα αυτές να μοιάζουν περισσότερο με βαρετές ομιλίες παρά με εντυπωσιακές παρουσιάσεις. 

Παρακολουθήστε το σεμινάριο σχεδιασμού παρουσιάσεων και θα μάθετε να δημιουργείτε αποτελεσματικές παρουσιάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Κατεβάστε τον γρήγορο οδηγό. Δηλώστε συμμετοχή εδώ (θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών).

Εάν θέλετε να μεταμορφώσετε τις παρουσιάσεις σας, εφαρμόστε την μεθοδολογία μας η οποία είναι αποτέλεσμα σχετικής έρευνας και εργασίας 15 ετών. Μάθετε περισσότερα εδώ.