Δημιουργήστε επιτυχημένες παρουσιάσεις με τη μεθοδολογία «Εμπειρία»

Έχετε δουλέψει αρκετά για μια ανάλυση δεδομένων και έφτασε η ώρα της παρουσίασης των αποτελεσμάτων και συμπερασμάτων σε ένα συνέδριο. Πως θα παρουσιάσετε τις ιδέες σας ώστε να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό του ακροατηρίου σας και να τους πείσετε να υιοθετήσουν τις προτάσεις σας;

Για τους περισσότερους ανθρώπους η δημιουργία παρουσιάσεων δεν αποτελεί μέρος της καθημερινής τους εργασίας. Για το λόγο αυτό δεν γνωρίζουν πως να το κάνουν σωστά με αποτέλεσμα το ακροατήριο τους να μην τους προσέχει και να αισθάνεται ότι χάνει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης.

Για αυτό δημιούργησα τη μεθοδολογία παρουσιάσεων «ΕΜΠΕΙΡΙΑ» η οποία είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας και επαγγελματικής ενασχόλησης με παρουσιάσεις για περισσότερο από 15 χρόνια.

Με τη χρήση της συναισθηματικής νοημοσύνης, η μεθοδολογία αυτή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις που θα κερδίσουν την προσοχή του ακροατηρίου σας ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να κλείσετε συμφωνίες. Συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη για να μετατρέψει τις παρουσιάσεις σε μια εμπειρία για το ακροατήριο.

___7jpg

Όπως περιγράφεται και στο παραπάνω σχήμα, η μέθοδος περιλαμβάνει την ανάλυση των αναγκών του ακροατηρίου, τον προσδιορισμό του κεντρικού μηνύματος, τη δημιουργία της ιστορίας, την προετοιμασία για την μεγάλη ημέρα και την αξιολόγηση του αντικτύπου της παρουσίασης.

Academy Banner 2jpg

Για περισσότερο από 15 χρόνια στο presentations.gr ερευνούμε και εργαζόμαστε πάνω στις παρουσιάσεις με επιστημονικό τρόπο. Παρακολουθήστε το σεμινάριο σχεδιασμού παρουσιάσεων και θα μάθετε να δημιουργείτε αποτελεσματικές παρουσιάσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τη μεθοδολογία που εφαρμόζουμε για αποτελεσματικές παρουσιάσεις εδώ.