Αναλύστε το ακροατήριο σας για μια αποτελεσματική παρουσίαση

Το πρώτο βήμα στο σχεδιασμό μιας αποτελεσματικής παρουσίασης είναι η ανάλυση του ακροατηρίου. Αναζητήστε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και προσαρμόστε την παρουσίαση σας ανάλογα. 

Τύπος ακροατηρίου

Για την επιτυχία της παρουσίασης σας είναι απαραίτητο να γνωρίζετε καλά το ακροατήριο και να τη σχεδιάσετε ώστε να απευθύνεται μόνο σε αυτό.

Με τη σωστή ανάλυση ακροατηρίου, θα κατανοήσετε σημαντικά στοιχεία για τους ανθρώπους που θα σας παρακολουθήσουν.

Έτσι, θα καταλάβετε τι τους απασχολεί και με τη χρήση της συναισθηματικής νοημοσύνης θα εξηγήσετε πως θα τους βοηθήσετε να επιλύσουν το πρόβλημα τους. Περισσότερες πληφορορίες μπορείτε να βρείτε σε παλαιότερες αναρτήσεις

Προσαρμογή παρουσίασης

Αποφύγετε τις παρουσιάσεις «κονσέρβα». Μη χρησιμοποιείτε την ίδια παρουσίαση σε όλες τις περιπτώσεις. 

Για παράδειγμα, τα αποτελέσματα μιας ετήσιας αναφοράς δεν είναι δυνατό να παρουσιαστούν με τον ίδιο τρόπο στο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο σε ένα ανοικτό συνέδριο.

Είναι απαραίτητο να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές και να παρουσιάσετε τα μηνύματα σας με τον κατάλληλο τρόπο σε κάθε ακροατήριο ξεχωριστά.

Κατεβάστε τον οδηγό σχεδιασμού πειστικών παρουσιάσεων για περισσότερες πληροφορίες. 



Academy Banner 4jpg

Ξεχάστε το άγχος που σχετίζεται με τις παρουσιάσεις. Από το 2006, στο presentations.gr εργαζόμαστε πάνω στις πιο σημαντικές παρουσιάσεις. Οι παρουσιάσεις είναι το πάθος μας και έχουμε εκφράσει επιτυχημένα με οπτικό τρόπο τα πιο δύσκολα μηνύματα. Μπορούμε να αναλάβουμε να εφαρμόσουμε την μεθοδολογία μας σε νέες ή υπάρχουσες παρουσιάσεις σας.

Παρακολουθήστε το ειδικά σχεδιασμένο σεμινάριο παρουσιάσεων και θα μάθετε πως να σχεδιάζετε εκλεπτυσμένες παρουσιάσεις.  Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

_Instagram_7jpg